Tuesday, March 1, 2011

Lelaki² Yang OMG....! *cair

Kesinambungan dari entry yang lepas..Bukan saja mengagumi wanita² cantik, lelaki yang kacak,gagah perkasa juga turut dikagumi. Selain kacak di wajah, kacak dari pandangan mata ini adalah turut meliputi appearance, how they bring themself, sifat n sikap dll..List di bawah adalah senarai selebriti kacak luaran di mata saya.. :)
*Susunan adalah secara random
Fahrin Ahmad.Cepat sape ckp dia x kacakkkk???nk kena tambah power spec tu :P Mula meminati beliau(of course sb hensem) since dia x glemer lagi.Masa tu dia jd host rancangan amende ntah..skg da glemer dah x ingat kt kiteww T_T )
Gambit Saifullah-Hensem n nampak cam romantic jerrr :p
Aaron Aziz - Yg ni minat secara x tersengaja masa Anugerah Skrin TV3 aritu.Time diannounce dia ni one of the winner,beliau kelihatan sungguh cool n xtau kenapa tetiba rasa cam nk suka dia lah.haha
Noh Hujan - Perangai yang cool,giler² n cara nyanyian beliau telah membuatkan saya sudah jatuh hati dgnnya. Walaupun Mizz Nina yg hawt menjadi pilihan beliau,kasihku padamu tetap utuh ♡ *oh ye..saya sgt suka tgk a guy with a white sneakers(ni nk cite ciri² lelaki idaman hape..?)
Shah Jaszle - Dia hensem saya cair.. =.= (org hensem mmg kaki pompuan eh?)
Aidil n Zakuan - Si kembar harapan negara :)
Kacak luar + kacak dalam = ✔

*Beauty is the wisdom of women. Wisdom is the beauty of men :)

2 comments:

zee nazeri said...

Ade sorang lg lupe nak letak gambar tu zaty....ce teka..ce teka..hahaha
Jawapannya .........................

Yup betooolllll..

JEHAN MISKIN..

lalalala

every second that passed said...

woww..rosyam nor jgn lupa..abg senior.